Фоточутливість композицій 2-гідроксіетилметакрилат- полівінілпіролідон - сіль заліза (ІІІ) та її вплив на структуру і властивості продуктів полімеризації - Шекета, М. Л.; Невидомська, Н. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розроблено полімервмісні технологічні рідини для змащування поверхні металевих форм під час виробництва бетонних і залізобетонних виробів. The polymer containing technological liquids in order to lubricate the surface of metal forms in the production of concrete and reinforced concrete products are developed.
Keywords: фоточутливість; 2-гідроксіетилметакрилат; полівінілпіролідон; солі заліза; фотоколориметрія; фотополімеризація; photosensitivity; 2-hydrcoxethyl methacrylate; polyvinyl pirrolidone; iron salts; photocolorimetry