Термоструктурна стабільність термоелектродів з металевих аморфних стопів - Скоропад, Пилип; Яцишин, Святослав; Гамула, Роман (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Досліджено термоструктурну стабільність термоелектродів і металевих аморфних стопів. Исследовано термоструктурную стабильность термолектродов us металлических аморфных сплавов. Thermostructural stability of metallic amorphous alloys thermoelectrodes is investigated.
Keywords: 532.536