Управління інтелектуальним роботом для виконання операцій в обмеженому просторі - Мазур, В.; Каркульовський, В.; Мотика, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто кінематичні схеми спеціалізованих інтелектуальних роботів та математичні моделі для управління їх рухом. The cinematic scheme of special intelectual robots and mathematical models to control of their movement are considered in this paper.
Keywords: інтелектуальні роботи; математичні моделі; обмежений простір; intelectual robots; mathematical models