Перенапруги на фільтрових реакторах під час замикань на землю у мережі - Борецький, Ю. О.; Пазина, Я. C.; Ніколаєв, С. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Статтю присвячено проблемі розрахунку перенапруг на фільтрових реакторах під час замикань на землю. Запропоновано метод інженерної оцінки величини перенапруг залежно від параметрів фільтра і схеми електричної мережі. The paper is devoted to filter reactor overvoltage calculation under ground faults. Engineering approach for overvoltage value estimation considering the filter rating and the electrical network circuit is proposed.