Управління витратами в системі управління господарською діяльністю підприємства - Ясінська, А . І. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Визначено місце витрат в системі об’єктів управління основними видами господарської діяльності підприємства, мету та основні завдання управління витратами. In article was determined place of costs in the system of objects of main types of enterprises economic activing goal and main tasks of costs management.