Особливості впровадження революційних інновацій з метою забезпечення ефективного розвитку підприємства - Востров, Г. М.; Тимощук, М. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто особливості впровадження революційних нововведень та проблеми, що виникають в ході їх реалізації. Описано різноманітні види інноваційних розробок залежно від швидкості та характеристик їх впровадження. Також обґрунтовано доцільність державного регулювання впровадження нововведень. Показано особливості виникнення специфічного ринку венчурного капіталу. In this article are discussing the features of revolutionary innovations introduction and the problems arised during its implementation. Adduced the variety of innovation types depending on the speed and characteristics of its implementation. Also the expediency of state regulation of innovation was grounded. The features of creation of the specific venture capital market were shown.
Keywords: революційні нововведення; стрімкі інновації; “підривні” інновації; державне регулювання; венчурне фінансування; revolutionary innovations; rapid innovation; “disruptive” innovation; state regulation; venture capital