Регулятор стану соко-стружкової суміші в дифузійному апараті - Лозинський, О. Ю.; Головач, І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Для визначення стану соко-стружкової суміші, саме в кориті дифузійного апарата, запропоновано використовувати координати електропривода транспортних шнеків. Розглянуто можливість використання коректора напруги для стабілізації струму навантаження приводу транспортних шнеків дифузійного апарату. For definition of a condition juice-chip of mixture, just in a trough of the diffusive vehicle, it is offered to utillize coordinates of the electrical drive of transport worms. The possibility of using of a corrector of voltage for the stabilization of a load current of a drive of transport worms diffusive vehicle is reviewed.