Міцність залізобетонних балок, підсилених під навантаженням системою Ruredil X Mesh Gold - Йовчик, О. Д.; Країнський, П. І.; Вашкевич, Р. В.; Хміль, Р. Є.; Бліхарський, З. Я. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Досліджено вплив рівня початкового навантаження на ефективність підсилення залізобетонних балок системою Ruredil X Mesh Gold. This paper is devoted to investigate influence of the initial loading level on efficiency of strengthening of reinforced concrete beams, using system Ruredil X Mesh Gold .
Keywords: залізобетонні балки; підсилення; композитні матеріали; reinforced concrete beams; strengthening; composite materials