Практичний досвід створення, впровадження, підтримки та розвитку програмного забезпечення для інформаційних систем управління навчальним процесом у вищих навчальних закладах України - Усатенко, Василь; Грищенко, Микола; Міняєва, Марія (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016)
У доповіді висвітлюється власний досвід створення та розвитку програмного забезпечення для інформаційних систем управління навчальним процесом, аналізується еволюція його основних функцій та трансформація поглядів на його властивості та призначення. This report described personal experience of creation and development of software for information learning management systems, analyzed the evolution of the main functions of programs and transformation of ideas about its properties and purpose.
Keywords: навчальний заклад; деканат; електронна система; автоматизація; інформаційна система; educational institution; electronic system; automation; information system