Гробівець Івана Вахнянина. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Гробівець Івана Вахнянина. Іван Вахнянин (21.06.1847-05.02.1909) — педагог, музичний діяч-аматор, адміністративний директор Вищого музичного інституту ім. Миколи Лисенка у Львові. Поховання — гробівець з двома колонами, що підтримують портал. На гробівці — ручка-кільце. Гробівець збудовано фірмою Людвіка Тировича. Поле №72.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, гробівець, фірма Тировича, педагоги, диригенти, композитори, директори вищого музичного інституту у Львові, Іван Вахнянин, поховання.