Семантичні загрози мережному інформаційному ресурсу - Самойленко, Д. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Запропонованю класифікацію семантичних загроз мережним інформаційним ресурсам, спрямованих на маніпулювання їх інформаційним змістом. Описано способи реалізації семантичних загроз. Наведено можливі напрями модифікації комплексної системи захисту інформаційного ресурсу з метою протидії семантичним загрозам. The classification of network information resource semantic threats associated with resource’s information manipulation is proposed. Some attacks that realize semantic threats are described. For the semantic threats protection proposes the directions of complex network security system modification are shown.
Semantic threats for network information resource
Keywords: інформаційна безпека; мережні ресурси; захист інформації; семантичні загрози; information security; network resource; data protection; semantic threats