Система моніторингу стану суб’єктів в умовах карантинних обмежень - Волошин, М. І.; Ваврук, Є. Я.; Voloshyn, M.; Vavruk, Ye. (Видавництво Львівської політехніки, 2021)
Досліджено принципи покращення протидії коронавірусній хворобі SARS-CoV-2 за допомогою автоматизації процесу моніторингу стану суб’єктів. Виконано системний аналіз теоретичних ресурсів, визначено базові підходи до розроблення системи. Досліджено можливі варіанти режимів роботи системи для подальшого розроблення, вибрано комплексний підхід до проєктування системи. Сформовано вимоги до програмних та апаратних компонентів системи. Вибрано програмні та апаратні засоби, розроблено структурну схему системи та блок-схему алгоритму роботи.

The principles of improving the fight against coronavirus disease SARS-CoV-2 by automating the process of monitoring the state of subjects have been studied. The system analysis of theoretical resources is carried out, the basic approaches for system development are defined. Possible variants of system operation modes for further development are investigated, the most complex approach for system design is chosen. The critical requirements of software and hardware components for system creation are formed. Selected software and hardware for system development. The structural scheme, the block diagram of algorithm of work of system is developed.
System of monitoring the state of subjects under conditions of quarantine restrictions
Keywords: система; моніторинг; карантинні обмеження; захисні елементи; system; monitoring; quarantine restrictions; protective elements; 004.021