Обліково-аналітичне забезпечення управління витратами підприємств лікеро-горілчаної промисловості - Клим, Н. М.; Хомяк, Т. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено особливості формування обліково-аналітичного забезпечення управління витратами підприємств лікеро-горілчаної промисловості з урахуванням галузевої специфіки виробництва. Визначено чинники впливу на формування собівартості продукції та організацію обліку витрат підприємств лікеро-горілчаної промисловості. In the article the features of forming of the registration-analytical providing of management the charges of enterprises of liquer-vodka industry are explored taking into account the of a particular branch specific of production. Certainly factors of influence on forming of unit cost and organization of account of charges of enterprises of liquer-vodka industry.