Оцінювання можливостей студента при виборі фаху - Федорчук, Є. Н.; Личковський, Е. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто підхід до оцінювання можливостей задачі вибору фаху. Запропоновано моделі оцінювання на основі бінарних нечітких відношень. Запропонована методика оцінювання вибору фаху за допомогою алгоритму max-min. Наведено чисельні результати. The approach to evaluation capacity problem choosing a specialty. A evaluation model based on fuzzy binary relations. The technique of evaluating choice of profession using the algorithm max-min.
Keywords: модель оцінювання; нечітке відношення; нечітка множина; алгоритм композиції max-min; model evaluation; fuzzy relation; fuzzy set; the algorithm tracks max-min