Оптимізація процесу пошуку інформації в базах даних систем управління навчанням - Рашкевич, Ю.; Пелешко, Д.; Пасєка, М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Пропонується метод прискорення пошуку символьних рядків в системах зберігання даних, побудований на основі представлення слова чи фрази у вигляді дискретного сигналу.

There are proposed method o f accélération o f large string search in database of learning management System.
Keywords: 621.372