Інтегральне зображення додатно визначених функцій однієї змінної - Лопотко, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Одержано інтегральне зображення додатно визначених функцій однієї змінної, для яких ядро К (x; y) додатно визначено. Получено интегральное представление положительно определенных функций одной переменной, для которых ядро K (x;y) положительно определено. Integral representation is obtained for of positive definite function of one variable such that the kernel K (x; y) is positively defined.
The integral representation of positively definite functions of one variable
Интегральное представление положительно определенных функций одной переменно
Keywords: інтегральне зображення; додатно визначені функції; integral representation; positive definite function; интегральное представление положительно определенных функций