Одержання полікарбоксилатних гіперпластифікаторів - Цюпко, Ф. І.; Ларук, М. М.; Ятчишин, Й. Й.; Ільницький, З. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Синтезовано полікарбоксилатні полімери з доступної промислової сировини без використання органічних розчинників, які можуть застосовуватись як гіперпластифікатори для бетону. Polycarboxylate polymers are synthesized from accessible industrial raw material without the use of organic solvents. They can be used as giperplasticizers for a concrete.
Keywords: полікарбоксилатні полімери; пластифікатори для бетону; polycarboxylate polymers; plasticizers for a concrete