Процеси термоелектричних явищ у квазідвовимірних електронних системах на основі квантових ям - Венгрин, Б. Я.; Костробій, П. П.; Петров, П. П. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2000)
Наведено результати розрахунків залежності питомої електропровідності і теплопровідності від концентрації розсіювальних центрів у напівпровідниковій квантовій ямі. Показано, що електропровідність і теплопровідність системи квазідвовимірних електронів монотонно зменшуються зі зростанням концентрації розсіювальних центрів. The results of calculations of dependences specific electroconductivity and thermoconductivity on concentration of scattering centers in quantum well are presented. It was shown, that the electroconductivity and the thermoconductivity of system of quasi two-dimensional electrons decrease monotonously with the increase of concentration of scattering centers.