Взаимосвязь длины зоны передачи напряжений и величины втягивания напрягающих элементов в предварительно напряженных конструкциях - Тур, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Запропоновано залежності визначення зони анкерування і величини втягування напруженої арматури з практичними рекомендаціями на прикладі багатопустотних плит безопалубочного формування. Dependences of determination of area of anchors and size of involvement of tense armature are offered with practical recommendations for the multiemptiness plates madding by nonplanking forming.
Keywords: зона анкерування; попереднє напруження; залізобетон; area of anchors; previous tension; reinforced concrete