Сублізинг в реалізації стратегії інноваційного розвитку вітчизняних підприємств - Черемисова, Т. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуті питання актуальності інноваційного розвитку в Україні та в світі. Статистичні дослідження вказують на причини зниження інноваційної активності вітчизняних підприємств через погіршення їхнього фінансового стану та скорочення внутрішніх капіталовкладень. Наведена структура здійснення сублізингу для технічного переоснащення підприємств за допомогою вигод, наданих податковими привілеями в різних країнах. The urgent questions of innovation development in Ukraine and in the world are considered. Statistical research indicates reasons for decreased innovation activity in domestic enterprises due to recent deterioration in their financial condition and reduction in domestic capital investment. The structure of realization a back-to-back lease for technical reequipment in the enterprises through benefits afforded by tax privileges in different countries is given.