Розроблення набору правил для україномовного методу автоматизованого творення відмінкових форм імен в електронному документообігу - Стефанович, Тетяна; Щербовських, Сергій (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Удосконалено метод для автоматизованого відмінювання імен, який ґрунтується на створенні набору правил з врахуванням роду. Метод реалізовано на базі Google Apps, як складову тестового порталу адміністративних послуг, запропонованого для Львівської політехніки. The method for first name automatic declension that based on the creating of a set of rules with taking into account grammatical gender is advanced. The method is implemented based on Google Apps, as part of a test portal for administrative services that proposed for Lviv Polytechnic.
Rule set development for ukrainian language method оf first name case forms automated creating іn electronic workflow
Keywords: автоматизована обробка даних; відмінювання імен; Google Apps; automated data processing; name declination; Google Apps