Реструктуризація та техніко-технологічне оновлення підприємств - Копець, Г. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Обґрунтована необхідність і визначені основні цілі реструктуризації та техніко-технологічного оновлення підприємств, причини гальмування їх розвитку та основні напрямки формування політики сприяння ефективному функціонуванню підприємств. The necessity is justified(reasonable) and the main purposes of re-structuring and technical-technological updating of the enterprises, reason of braking of their development and main directions of shaping of policy of assistance to effective operation of the enterprises are certain(determined).