Культурний зв’язок Стародубщини з українськими етнічними землями - Боровиченко, Юлія (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Дана робота присвячена етнографічному району Стародубщина, що зараз знаходится на теренах Російської Федерації, його оригінальним національно-культурним особливостям. В ній я хочу підкреслити спільні риси культурних особливостей цього краю з елементами власне української національної культури.
Starodub region cultural connection with ethnic Ukrainian lands
Keywords: Стародубщина; культура краю; мовні особливості; етнокультурні особливості; національні особливості