Проблеми економічного оцінювання інвестиційних проектів - Кузьмін, О. Є.; Стасюк, Н. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Наводяться підходи різних авторів до економічної оцінки інвестиційної діяльності підприємств та дається їх короткий аналіз. In this article approaches of different authors that concerned economic value of investing activities of enterprises and short analyses are given.