Застосування капсульованих добрив для екологічно безпечного стимулювання росту рослин - Гумницький, Я. М.; Мельничук, В. В.; Нагурський, О. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Описано екологічні проблеми застосування добрив і запропоновано використання капсульованих добрив з метою регулювання їх концентрації в навколишньому середовищі. Досліджено кінетику росту рослин залежно від способу внесення добрив. The ecological problems of capsulated fertilizers application for its concentration regulating in the environment are explained. The kinetic of the plants growing according to type of the fertilizers is determined.
Keywords: 66.021.3: 615.015.14