Глибоке дискретне регулювання напруги випрямляча з некерованими вентилями - Климук, П. П.; Олійник, М. Й.; Федишин, В. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто спосіб глибокого дискретного регулювання середнього значення випрямленої напруги трифазного некерованого мостового випрямляча за умови його роботи на суто активне навантаження за допомогою виведення з роботи певної кількості діодів. The article dwells upon the deep step control of the rectified voltage average value of the tree-phase unregulated rectifier bridge when it works for purely resistive load by means of disactivating a certain number of diodes.