Розвиток ТзОВ НДВП "Пролог" шляхом удосконалення стратегії SMM-комунікацій - Яворський, Северин Валерійович; Yavorskyi, Severyn Valeriiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Яворський С. В., Шевченко С. Г. (керівник). Розвиток ТОВ НДВП «Пролог» шляхом удосконалення стратегії SMM-комунікацій. Бакалаврська кваліфікаційна робота. - Національний університет «Львівська політехніка», Львів, 2025. Розширена анотація. У роботі досліджено теоретичні засади формування системи цифрової комунікації підприємства та практичні можливості її вдосконалення в умовах B2B-середовища. Об’єктом дослідження є ТОВ НДВП «Пролог» - підприємство, що спеціалізується на постачанні високотехнологічної хімічної продукції для дорожнього будівництва. Предметом дослідження виступає Методичні та практичні засади підвищення результативності SMM-стратегії у В2В-компанії будівельної хімії. Метою роботи є розробка рекомендацій щодо оновлення SMM-стратегії підприємства, з урахуванням контентної, рекламної та аналітичної складової. У другому розділі проведено SWOT-аналіз цифрової присутності компанії, контент-аудит і оцінку наявних маркетингових процесів. Виявлено відсутність системного ведення соцмереж, нерозвинену аналітику та слабку взаємодію з цільовою аудиторією. Для порівняння досліджено досвід п’яти референтних компаній (Turboservice, Interpipe, ELEKS тощо), які ефективно використовують LinkedIn, відеоконтент і CRM-зв’язки. У третьому розділі запропоновано структуру оновленої SMM-стратегії, яка включає контент-план, рекламну модель, KPI-систему та бюджет. Прогноз ефективності свідчить про можливість отримання понад 30 лідів при ROMI понад 700 % за бюджету 9 000 грн. Враховано альтернативні варіанти реалізації у разі обмежених ресурсів. Практична значущість дослідження полягає у його прикладному характері - розроблена стратегія може бути впроваджена на підприємстві без зовнішніх інвестицій, а також адаптована для інших компаній у виробничому секторі.

Yavorskyi S. V., Supervisor: Shevchenko S. H. Development of LLC R&D Enterprise "Prolog" through the Improvement of SMM Communication Strategy. Bachelor’s qualification thesis - Lviv Polytechnic National University, Lviv, 2025. Extended annotation. The thesis explores theoretical foundations and practical tools for improving a company’s digital communication system in the B2B environment. The object of the research is LLC R&D Enterprise “Prolog”, a company specializing in the supply of high-tech chemical products for road construction. The subject of the study is the SMM communication strategy as a tool for engaging the target audience, generating leads, and increasing market visibility. The aim of the research is to develop practical recommendations for modernizing the company’s SMM strategy based on the current state of its marketing activity, content policy, advertising model, and analytical tools. The second chapter presents a SWOT analysis of the company's digital presence, content audit, and review of existing marketing operations. The study revealed the absence of a regular SMM presence, weak strategic positioning, and a lack of CRM integration. A benchmarking analysis of five reference companies (Turboservice, Interpipe, ELEKS, etc.) highlighted the efficiency of LinkedIn activity, expert content, and the use of analytical tools such as ROMI and CRM funnels. The third chapter presents a practical framework for the transformation of the SMM strategy. A detailed content plan, advertising model for Facebook and LinkedIn, KPI system, and budget breakdown were developed. Forecasted results suggest over 30 leads and a ROMI of over 700%, with a monthly ad budget of 9,000 UAH. Alternative implementation scenarios were also proposed for limited-resource conditions. The practical value of the thesis lies in the immediate applicability of the developed strategy within the enterprise without external investments. The proposed approach can be adapted by other companies operating in industrial or B2B markets. Key words: digital marketing, SMM, ROMI, content strategy, B2B, CRM, targeted advertising. Selected references: 1. Kotler Ph., Keller K. Marketing Management. - Kyiv: Williams, 2020. - 896 p. 2. Melnyk O. G. Digital Marketing Analytics: textbook. - Chernivtsi: ChNU, 2021. - 164 p. … 10. HubSpot. The State of Marketing Report 2023 [Electronic resource]. - Available at: https://www.hubspot.com
Prolog LLC by improving the SMM communications strategy
Keywords: 6.076.00.00; цифровий маркетинг; SMM; ROMI; контент-стратегія; B2B; CRM; таргетована реклама. Перелік використаних джерел: 1. Котлер Ф.; Келлер К. Маркетинг менеджмент. - К. : Вільямс; 2020. - 896 с. 2. Мельник О. Г. Аналітика у цифровому маркетингу: навч. посіб. - Чернівці : ЧНУ; 2021. - 164 с. … 10. HubSpot. The State of Marketing Report 2023 [Електронний ресурс]. - Режим доступу: https://www.hubspot.com