Повномасштабні пожежні випробування фрагмента великопанельної будівлі - Шналь, Т. М.; Коваль, М. C.; Демчина, Б. Г.; Коваль, П. М.; Кархут, І. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Наведено дані про випробування фрагмента великопанельної будівлі. Описано характеристики приміщень, дані про пожежне навантаження та попередні результати випробувань. In article data about test of a fragment of a large-panel building are cited. It is described characteristics of premises, data about fire loading and preliminary test results.