Розвиток системи державного управління туристичними кластерами - Музиченко-Козловська, О. В.; Музиченко-Козловський, А. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2011)
Проаналізовано особливості державного управління туристичною галуззю. Запропоновано систему державного управління туристичною діяльністю України. Визначено причини повільного створення туристичних кластерів в Україні та запропоновано рекомендації для створення системи державного управління кластерними об’єднаннями. The features of state administration tourist industry are analyzed. The system of state administration of Ukraine tourist activity is offered. Certainly reasons of slow creation of tourist clusters in Ukraine and recommendations are offered for creation of the system of state administration cluster associations.
Keywords: туристичний кластер; державне управління туристичними кластерами; концепція управління за цілями; a tourist cluster; state administration; management conception; tourist clusters; is after aims