Комп'ютерна система імпедансної спектроскопії на основі перетворювача AD5933 - Совин, Я. Р.; Хома, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Показано переваги та обмеження перетворювача імпедансу AD5933, що виникають при автоматизації вимірювання імпедансу у діапазоні частот. Обґрунтовано ви- користання зовнішньої вимірювальної схеми, що забезпечує інваріантність до впливу паразитних параметрів під’єднувальних проводів та комутаційних елементів. Описано структуру та алгоритм функціонування комп’ютерної системи імпедансної спектроскопії. In this article advantages and disadvantages of impedance convertor AD5933, that appear during automatization of impedance measurement process in frequency range are shown. The use of external measurement network, that provides an invariance to parasitics parameters influence of connecting wires and switching elements is grounded. Structure and algorythm of impedance spectroscopy computer system functioning is discribed.