Фактори економічного зростання - Михаць, С. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті розглядаються проблеми визначення факторів економічного зростання та їх роль в досягненні кінцевих цілей економічного зростання. The article deals with the problems of defining the factors of economic growth as well as their role in the process of achieving the final goals of economic growth.