Результати інтелектуальної діяльності як ресурси, активи, власність та капітал підприємства : обліковий аспект - Жураковська, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розкрито суть категорії «інтелектуальна власність», «інтелектуальні активи», «інтелектуальний капітал» та «інтелектуальні ресурси», показано взаємозв’язок між ними, пропонується вдосконалити визначення інтелектуальних активів як об’єкта обліку. In article the crux of “intellectual property”, “intellectual assets”, “intellectual capital” and “intellectual resources” are describe, correlations between them are depict, crux of intellectual assets are propose improve as the object of accounting.
Keywords: інтелектуальна власність; інтелектуальний капітал; intellectual property; інтелектуальний капітал