Модель забезпечення параметрів якості обслуговування системи розподілу мультисервісного трафіку - Климаш, М. М.; Лаврів, О. А.; Бугиль, Б. А.; Бак, Р. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано модель забезпечення параметрів якості обслуговування системи розподілу мультисервісного трафіку на основі вибору структурно-функціональних параметрів обслуговувального пристрою. Проведено дослідження залежності якості обслуговування вузла мережі від його структурно-функціональних параметрів та від параметрів вхідного потоку. This paper has proposed a model of quality of service provision for a multiservice traffic distribution system on the basis of its structural and functional parameters ptimizing. The investigation of QoS dependence from structural and functional parameters of network node and input traffic parameters had been considered.
Keywords: якість обслуговування; імітаційне моделювання; самоподібний трафік; Quality of Service; Simulation; Self-Similar Traffic