Використання перетворювача частоти ALTIVAR 320 як засобу автоматизації технологічної установки - Місюренко, В. О.; Семенюк, М. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Показано можливість та ефективність застосування перетворювача частоти ATV320 як засобу автоматизації за використання інтегрованого у нього логічного контролера ATV Logic. Наведено приклад практичної реалізації алгоритму керування електроприводом дробарки.

The article is shown the possibility and efficiency of the using of the ATV320 frequency inverter as an automation tool in case using of integrated logic controller ATV Logic. The example of practical realization of the control system of crusher electric drive is given.
An Application of the Altivar 320 frequency inverter as a process automation too
Keywords: перетворювач частоти ATV320; програмований логічний контролер ATV Logic; асинхронний двигун; дробарка; система керування; ATV320 frequency inverter; ATV Logic programmable controller; induction motor; crusher; control system; 621.311; 62-53