Економічне обгрунтування інвестиційних проектів - Єна, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті розглядаються проблеми економічного обгрунтування інвестиційних проектів. Проаналізовано основні критерії ефективності діяльності газових підприємств України. In the article some problem of economical analysis of the investment projects are considered. The main criterias of the effectiveness of the gas enterprises in Ukraine are analysed.