Моделювання модифікованого алгоритму Малла в реальному часі - Пищак, І. І.; Пуйда, В. Я. (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Наведено результати моделювання в реальному часі модифікованого алгоритму Малла. Система побудована на базі мікроконтролера ADuC7128 з ядром ARM7 40 MГц та інтегрованим 12р 1 MSPS АЦП. The article presents the results of simulation of real-time modified Mallat algorithm. The system is based on the microcontroller ADuC7128 with ARM7 40 MHz core and integrable 12-bit 1 MSPS ADC.
Keywords: алгоритм Малла; мікроконтролер; ядро