Технічні засоби відтворення інформації в логістичних системах - Волонтир, Л. О.; Качуровський, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблено теоретичні та реалізаційні основи створення систем відтворення зображень на оптико-електронній базі для інформаційних логістичних систем, а також спеціалізовані та універсальні підсистеми відтворення інформації у логістичних системах, що мають високий рівень технічних та ергонометричних параметрів. The article deals with theoretical and realisational bases of creation of systems of showing video at optiko-electronical base of elements for the informational logistic systems. Made specific and universal systems of showing information in logistic systems and have higher level of technical and ergonometric characteristics.
Keywords: Система відтворення зображень; матричний відеоекран; набірно-модульна конструкція; світлодіод; комірка зображення; яскравість; ергонометричні характеристики; System of showing videos; matrix video screen; modular design; light-emitting diode; package of pictures; brightness; ergonometric characteristics