Методика ідентифікації логістичного центру відповідальності - Русановська, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджено сутність центрів відповідальності, необхідний вид організаційної структури для ефективної роботи центрів відповідальності, класифікацію центрів відповідальності та роль організації логістичних центрів відповідальності як об’єкта управлінського обліку, що спрямований на забезпечення потреб логістичного контролінгу. Визначено потребу в застосуванні логістичного контролінгу на підприємстві. Розроблено методику ідентифікації та забезпечення функціонування логістичних центрів відповідальності як джерела інформації про логістичні процеси підприємства. The essence of responsibility centers required for the type of organizational structure of the centers of responsibility, classification of responsibility centers and the role of logistics centers responsibility as an object of management accounting, which aims to meet the needs of logistics controlling. The needs identified in the application of logistics controlling the company. Built identification method and operation of logistics centers of responsibility as a source of information on logistic processes.
Method for identification logistics cеntre of liability
Keywords: центри відповідальності; управлінський облік; логістичний контролінг; методика ідентифікації та реалізації логістичних центрів відповідальності; centers responsibility; management accounting; logistics controlling; methods of identification and implementation of logistics centers liability