Семенишин, Є. М.Троцьки, В. І.Федорчук-Мороз, В. І.Ятчишин, Ю. Й.2009-09-152009-09-152008Властивості, механізм та кінетика екстрагування олії з насіння амаранту / Є. М. Семенишин, В. І. Троцьки, В. І. Федорчук-Мороз, Ю. Й. Ятчишин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 80-83. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/1753Виконано дослідження та аналіз механізму та кінетики екстракційного вилучення олії з насіння родини амарантових. Розроблено математичну модель екстрагування, яка адекватно описує процес в умовах замкнутого періодичного процесу. Визначено кінетичні коефіцієнти, які необхідні для розрахунків процесу екстрагування в реальних умовах. Executed researches and analysis of mechanism and kinetics of extraction exception of butter from the seed of family of amaranths. Developed mathematical model of extracting, which adequately describes a process in the conditions of the reserved batch process. Determined kinetic coefficients, necessary for the calculations of process in the real terms.Властивості, механізм та кінетика екстрагування олії з насіння амарантуArticle