Інтелектуальні інформаційні модулі логістичних інформаційних ситем, як інструмент досягнення стратегічно-операційної синергії - Надашкевич, В. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто значення програмних модулів – інтелектуальних агентів в удосконаленні логістичних інформаційних систем підприємств для поліпшення їх функцій забезпечення об’єктивною управлінською інформацією, підтримки прийняття рішень,оптимізації витрат та досягненні стратегічної єдності. Розглянуто останні наукові праці,дослідження автора на підприємствах України та Польщі, окреслено перспективи подальших спостережень та інтердисциплінарних досліджень. The article considers the role of program modules – intelligent agents in the development of logistics information systems at enterprises to improve their functions of providing objective management information, decision support, optimization of costs and achieving strategic unity. Considered the latest scientific works, author observation and research at Ukrainian and Polish firms, outlines the prospects for further observations and interdisciplinary research.
Intelligent information modules in logistics informations systems as the instrument to achieve strategic-operational synenergy
Keywords: інтелектуальні агенти; мультиагентні системи; логістична інформаційна система; стратегічна єдність; стратегічно-операційна синергія; штучний інтелект; intelligent agents; multi-agent systems; logistics information system; strategic unity; strategic and operational synergies; artificial intelligence