Характеристика етапів машинного, індустріального і постіндустріального виробництва в системі бізнесу - Кравченко, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Розглядаються основні характеристики етапів машинного, крупносерійного індустріального і глобального постіндустріального виробництва в розвитку системи ділових відносин. Basic descritions of the stages of automatik (machine), hyper-serial industrial and global post-industrial production in the development of the system of business affairs are viewed in the present article.