Критерії конкурентоспроможності економічної підсистеми - Ткаченко, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Проаналізовано функціонування промислового комплексу як підсистеми у системі ринкових відносин, визначені основні критерії виживання підсистеми у конкурентному середовищі, визначена структура критеріїв.
The functioning of an industrial complex as subsystems in the system of market relationshas has been analyzed. The basic criteria of subsystem’s survival in a competition environment and their structure have been certained.