Братська могила руських журналістів-москофілів. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1985)
Гробівець Осипа Андрійовича Мончаловського. Братська могила руських журналістів. Поховані: 13 журналістів-публіцистів, москофілів. Могила — гробівець побудований у стилі модерн. Портал гробівця спирається на дві колони, увінчаний православним хрестом. Над входом в гробівець у півколі — мозаїка погруддя Христа-вчителя. На затулі гробівця — інскрипція про покійних. На другій світлині — інскрипція висічена на фронтоні. На третій світлині — інскрипційна таблиця з іменами покійних. На четвертій світлині — мозаїка погруддя Христа-вчителя, що знаходиться над входом у гробівець. Поле №72.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, гробівці, могила руських журналістів.