Мета сучасної правової політики у сфері вищої освіти - Хомишин, І. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто проблеми освітньої політики. Особливу увагу зосереджено на встановленні мети політики у сфері вищої освіти. Розглянуто освітню політику як елемент гуманітарної державної політики. Проаналізовано нормативне регулювання освітніх відносин на сучасному етапі розвитку державності. Рассматриваются проблемы образовательной политики. Особое внимание сосредоточено на установленных целях политики в сфере высшего образования. Рассматривается образовательная политика как элемент гуманитарной государственной политики. Проводится анализ нормативного регулирования образовательных отношений на современном этапе развития государственности. The article deals with the problems of educational policy. Particular attention is focused on established policy goals in the field of high education. We consider education policy as part of humanitarian government policy. The analysis of regulation of educational relations the current development of state is held.
Цель современной правовой политики в сфере высшего образования
Purpose of modern legal policy of higher education
Keywords: правова політика; освіта; вища освіта; мета; правове регулювання; правовая политика; образование; высшее образование; цель; правовое регулирование; legal policy; education; high education; goal; legal regulation