Культура Швеції та її відносини з Україною - Абузярова, Альона (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Опис відносин Швеції з Україною та те як святкують Різдво в Швеції.
Keywords: імміграція; політичні відносини; співробітництва; культура; економіка; різдво; подарунки