Коефіцієнт дисконтування при обгрунтуванні вибору оптимального варіанта довготермінових інвестицій - Франів, І. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Показано існуючі підходи до визначення дисконтної ставки. Описано і охарактеризовано складові дисконтної ставки. The present approach of decide discounting rate are presented. Described and characterized components of discount rate.