Європейський досвід податкового стимулювання інноваційної діяльності - Алєксєєв, І. В.; Желізняк, Р. Й. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто організацію податкового стимулювання інноваційної діяльності в країнах Європи, детально проаналізовано податкові преференції Франції та Великобританії. Описано механізми надання податкових пільг та сильні й слабкі сторони податкових стимулів НДДКР кожної з країн. The article deals with organization of the tax incentives of innovation in Europe, namely in detail considered tax preferences of France and the UK. Presented by mechanisms that provide tax benefits and strengths and weaknesses of R & D tax incentives of each country.
European experience tax stimulation of innovation activity
Keywords: податкове стимулювання; інноваційна діяльність; європейський досвід; податки; НДДКР; tax incentives; innovation; the European experience; taxes; R & D