Інвентаризація земель, порушених промисловими розробками передкарпатських родовищ сірки - Маланчук, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано можливість інвентаризації порушених земель. Наведено склад земель Прикарпатського сірконосного басейну за адміністративними утвореннями. Проанализировано важность инвентаризации нарушенных земель. Приведено состав земель Предкарпатского сереносного бассейна в разрезе административных образований. The article analyzes the importance of an inventory of land disturbed. A composition deposits Precarpathians sulfur basin land for administrative structures.
Инвентаризация земель, нарушенных промышленными разработками предкарпатских месторождений серы
Inventory of land disturbed by industrial development deposits Precarpathians sulfur
Keywords: інвентаризація земель; порушені землі