Використання гармонічних коливальних систем як перетворювачів вихідних сигналів давачів у частоту - Кузик, Андрій; Семенистий, Костянтин (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто деякі можливості використання автоколивальних систем для перетворення у частоту вихідних сигналів давачів параметричного та генераторного типу. The some means of autooscillations systems using for transformation to frequency of sensors output signals for parametric and generator’s type it was considered in the article.