Економічний аналіз доцільності використання конструктивних рішень різальних інструментів - Кукляк, М. Л.; Ступницький, В. В.; Брощак, І. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Встановлений економічний критерій вибору оптимальних конструкторських рішень металорізальних інструментів. Розглянутий приклад розрахунку економічної ефективності використання адаптивних свердл ежекторного типу. The economic criterion of a choice of optimum designer tools solutions is established. The example of economic efficiency use account of adaptive drills eject type is considered.